Het hoogtepunt van de week wacht in de tweede helft, wanneer Delhaize (morgen) en Fortis (overmorgen) als BEL 20-bedrijven met kwartaalcijfers komen. Daarnaast zijn er nog een paar kleinere Belgische ondernemingen (onder andere IRIS) die de cijfers nog niet hebben bekendgemaakt.

Op Europees vlak hebben we de belangrijkste resultaten inmiddels wel gezien en vandaag blijft het dan ook relatief windstil. Vandaag rapporteren toch nog enkele kleinere Italiaanse banken.

In de Verenigde Staten staat er buiten de cijfers van Korn Ferry International niets bijzonders op de agenda. In de verte lonken al de resultaten over het eerste kwartaal, die vanaf de eerste helft van april bekendgemaakt worden.

Het hoogtepunt van de week wacht in de tweede helft, wanneer Delhaize (morgen) en Fortis (overmorgen) als BEL 20-bedrijven met kwartaalcijfers komen. Daarnaast zijn er nog een paar kleinere Belgische ondernemingen (onder andere IRIS) die de cijfers nog niet hebben bekendgemaakt. Op Europees vlak hebben we de belangrijkste resultaten inmiddels wel gezien en vandaag blijft het dan ook relatief windstil. Vandaag rapporteren toch nog enkele kleinere Italiaanse banken. In de Verenigde Staten staat er buiten de cijfers van Korn Ferry International niets bijzonders op de agenda. In de verte lonken al de resultaten over het eerste kwartaal, die vanaf de eerste helft van april bekendgemaakt worden.