Daarnaast zijn er dinsdag natuurlijk de hoorzittingen rond General Motors en Chrysler. Sommige analisten vrezen dat één van de beide, of zelfs beide, autobedrijven bescherming gaan zoeken onder chapter 11 van de Amerikaanse handelswetgeving.

Op economisch vlak is het uitkijken een speech van FED-voorzitter Ben Bernanke op woensdag. Woensdag worden ook de cijfers voor de industriële productie bekendgemaakt, evenals de nieuwe cijfers over de housing starts.

Donderdag en vrijdag staan de inflatiecijfers op de agenda, respectievelijk op het niveau van bedrijfswereld en consumptie.

Daarnaast zijn er dinsdag natuurlijk de hoorzittingen rond General Motors en Chrysler. Sommige analisten vrezen dat één van de beide, of zelfs beide, autobedrijven bescherming gaan zoeken onder chapter 11 van de Amerikaanse handelswetgeving. Op economisch vlak is het uitkijken een speech van FED-voorzitter Ben Bernanke op woensdag. Woensdag worden ook de cijfers voor de industriële productie bekendgemaakt, evenals de nieuwe cijfers over de housing starts. Donderdag en vrijdag staan de inflatiecijfers op de agenda, respectievelijk op het niveau van bedrijfswereld en consumptie.