In het geval van Alcoa zal straks na het slot van de beurs in ieder geval de omzet nauwkeurig geanalyseerd worden. Er wordt gerekend op een omzet van 5,83 miljard dollar, ten opzichte van 5,96 miljard dollar tijdens het tweede kwartaal van vorig jaar. Een superkwartaal is het voor de aluminiumfabrikant waarschijnlijk niet geworden.

Vooral de guidance van Alcoa zal aandachtig worden beluisterd. Daarna wordt het even wat stiller, waarna in de loop van deze week nog enkele belangrijke grootbanken met cijfers komen. Onder andere JP Morgan Chase en Wells Fargo komen hun resultaten bekendmaken. Volgende week barst de cijferstroom dan voorgoed los.

In het geval van Alcoa zal straks na het slot van de beurs in ieder geval de omzet nauwkeurig geanalyseerd worden. Er wordt gerekend op een omzet van 5,83 miljard dollar, ten opzichte van 5,96 miljard dollar tijdens het tweede kwartaal van vorig jaar. Een superkwartaal is het voor de aluminiumfabrikant waarschijnlijk niet geworden. Vooral de guidance van Alcoa zal aandachtig worden beluisterd. Daarna wordt het even wat stiller, waarna in de loop van deze week nog enkele belangrijke grootbanken met cijfers komen. Onder andere JP Morgan Chase en Wells Fargo komen hun resultaten bekendmaken. Volgende week barst de cijferstroom dan voorgoed los.