Maar er was enige teleurstelling over de daling die er voor de Amerikaanse industrie plaatsvond.

Het geringe nieuws dat er op het gebied van bedrijven bekend werd, was in het algemeen positief. In Nederland maakte Ahold als een van de laatste bedrijven de resultaten over het eerste kwartaal bekend. De omzetstijging was met 4% tot € 10,1 miljard ongeveer in lijn met verwachting, maar de vooruitzichten voor de lange termijn zijn sterk.

In de Verenigde Staten presenteerden zowel Ford als General Motors een behoorlijke stijging van de autoverkopen in mei, zij het dat deze toename voor Ford aanzienlijk hoger was dan voor General Motors.

Omdat bij de laatste de meest winstgevende activiteiten wel fors stegen, boekte General Motors de beste maand sinds september 2008.

Maar er was enige teleurstelling over de daling die er voor de Amerikaanse industrie plaatsvond. Het geringe nieuws dat er op het gebied van bedrijven bekend werd, was in het algemeen positief. In Nederland maakte Ahold als een van de laatste bedrijven de resultaten over het eerste kwartaal bekend. De omzetstijging was met 4% tot € 10,1 miljard ongeveer in lijn met verwachting, maar de vooruitzichten voor de lange termijn zijn sterk. In de Verenigde Staten presenteerden zowel Ford als General Motors een behoorlijke stijging van de autoverkopen in mei, zij het dat deze toename voor Ford aanzienlijk hoger was dan voor General Motors. Omdat bij de laatste de meest winstgevende activiteiten wel fors stegen, boekte General Motors de beste maand sinds september 2008.