In lijn daarmee hebben de analisten van de bank het advies over Statoil verhoogd van houden naar kopen en werd het koersdoel van Halliburton verhoogd van USD 42 tot USD 52.

Daarnaast zijn de adviezen voor Motorola, Simon Property en Sony verhoogd.

De AEX wist de hele week boven de 350 punten te blijven. De belangrijke weerstand op 358,23 komt dus in zicht en bij het slechten daarvan ligt de weg vrij in de richting van 374.

Een macrocijfer om deze week in de gaten te houden, is volgens ABN Amro het Duitse consumentenvertrouwen terwijl op het bedrijfsfront cijfers van Nike (morgen) worden verwacht.

In lijn daarmee hebben de analisten van de bank het advies over Statoil verhoogd van houden naar kopen en werd het koersdoel van Halliburton verhoogd van USD 42 tot USD 52. Daarnaast zijn de adviezen voor Motorola, Simon Property en Sony verhoogd. De AEX wist de hele week boven de 350 punten te blijven. De belangrijke weerstand op 358,23 komt dus in zicht en bij het slechten daarvan ligt de weg vrij in de richting van 374. Een macrocijfer om deze week in de gaten te houden, is volgens ABN Amro het Duitse consumentenvertrouwen terwijl op het bedrijfsfront cijfers van Nike (morgen) worden verwacht.