Telenet garandeert dat er voorlopig niets zal veranderen aan het aanbod of de prijs van het Sporting Telenet abonnement.

Al vanaf januari streefde Telenet naar een niet-exclusieve verdeling van de Belgische voetbalrechten.

Op deze manier is het mogelijk om de Jupiler Pro League vlot tot bij alle consumenten te brengen, ongeacht hun televisieaanbieder.

Zo komt er een einde aan de storende noodzaak om bij het veranderen van rechtenhouder ook te veranderen van televisieoperator.

Telenet is dan ook verheugd dat de rechten voor de komende drie jaar op een niet-exclusieve basis zijn toegewezen.

Door deze beslissing van de Pro League kan Telenet de Sporting-abonnees geruststellen dat ze tot en met het seizoen 2016-2017 alle matchen van de Belgische competitie live kunnen volgen op Sporting Telenet.

Telenet garandeert dat er voorlopig niets zal veranderen aan het aanbod of de prijs van het Sporting Telenet abonnement. Al vanaf januari streefde Telenet naar een niet-exclusieve verdeling van de Belgische voetbalrechten. Op deze manier is het mogelijk om de Jupiler Pro League vlot tot bij alle consumenten te brengen, ongeacht hun televisieaanbieder. Zo komt er een einde aan de storende noodzaak om bij het veranderen van rechtenhouder ook te veranderen van televisieoperator. Telenet is dan ook verheugd dat de rechten voor de komende drie jaar op een niet-exclusieve basis zijn toegewezen. Door deze beslissing van de Pro League kan Telenet de Sporting-abonnees geruststellen dat ze tot en met het seizoen 2016-2017 alle matchen van de Belgische competitie live kunnen volgen op Sporting Telenet.