Die daling houdt rekening met de negatieve impact van de regelgeving (52 miljoen euro of 3,2%).

De lagere inkomsten en de uitgaven ter verbetering van de klantentevredenheid bij Belgacom wegen door op de ebitda van de Groep, die 480 miljoen bedraagt en daarmee 3% gedaald is in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar (incl. een negatieve impact van de regelgeving van 1,8%).

Omwille van de dalende inkomsten van de Groep en de beslissing zich nog meer toe te leggen op de marktaandelen, herziet Belgacom haar vooruitzichten voor het jaar 2011.

Emmanuel Carlier (ING): "De resultaten van Belgacom kwamen onder de consensus uit, terwijl bovendien de guidance werd verlaagd. Ik heb slechts een neutraal advies."

Die daling houdt rekening met de negatieve impact van de regelgeving (52 miljoen euro of 3,2%). De lagere inkomsten en de uitgaven ter verbetering van de klantentevredenheid bij Belgacom wegen door op de ebitda van de Groep, die 480 miljoen bedraagt en daarmee 3% gedaald is in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar (incl. een negatieve impact van de regelgeving van 1,8%). Omwille van de dalende inkomsten van de Groep en de beslissing zich nog meer toe te leggen op de marktaandelen, herziet Belgacom haar vooruitzichten voor het jaar 2011. Emmanuel Carlier (ING): "De resultaten van Belgacom kwamen onder de consensus uit, terwijl bovendien de guidance werd verlaagd. Ik heb slechts een neutraal advies."