Emmanuel Carlier (ING): "De kans is zodoende klein dat EVS tegenvallende resultaten gaat publiceren. Op basis van een guidance van een omzet van iets meer dan 100 miljoen euro voor het volledige boekjaar, zou de omzet over de tweede helft van het jaar minstens 49 miljoen euro moeten bedragen. Voor het derde kwartaal ga ik uit van een omzet van 30 miljoen euro."

Carlier heeft een neutraal advies voor het aandeel: "Ik ga uit van een EBIT-marge van 53%, of iets meer dan tijdens het tweede kwartaal. Daardoor zou de EBIT op 15,90 miljoen euro. Ik verwacht dat EVS de uitbetaling van een interim-dividend van minstens 1 euro per aandeel gaat aankondigen."

Emmanuel Carlier (ING): "De kans is zodoende klein dat EVS tegenvallende resultaten gaat publiceren. Op basis van een guidance van een omzet van iets meer dan 100 miljoen euro voor het volledige boekjaar, zou de omzet over de tweede helft van het jaar minstens 49 miljoen euro moeten bedragen. Voor het derde kwartaal ga ik uit van een omzet van 30 miljoen euro." Carlier heeft een neutraal advies voor het aandeel: "Ik ga uit van een EBIT-marge van 53%, of iets meer dan tijdens het tweede kwartaal. Daardoor zou de EBIT op 15,90 miljoen euro. Ik verwacht dat EVS de uitbetaling van een interim-dividend van minstens 1 euro per aandeel gaat aankondigen."