Emmanuel Carlier (ING): "Ik verwacht geen grote verrassingen bij Mobistar wat betreft het vierde kwartaal. De omzetgroei zou positief zijn, uitgaande van een stijging met 0,90%. De EBITDA-marge zou 35-36% kunnen bedragen."

Carlier blijft echter voorzichtig wat 2011 betreft, want de regelgeving zou kunnen wegen op de resultaten: "De Belgische mobiele markt zal op korte termijn stabiel blijven. Onze prognoses liggen grotendeels in lijn van consensus. Ik reken op een EBITDA van 129,10 miljoen euro, terwijl de consensusverwachting uitgaat van 130,10 miljoen euro. Ik handhaaf met de cijfers op komst een neutraal advies voor het aandeel."

Emmanuel Carlier (ING): "Ik verwacht geen grote verrassingen bij Mobistar wat betreft het vierde kwartaal. De omzetgroei zou positief zijn, uitgaande van een stijging met 0,90%. De EBITDA-marge zou 35-36% kunnen bedragen." Carlier blijft echter voorzichtig wat 2011 betreft, want de regelgeving zou kunnen wegen op de resultaten: "De Belgische mobiele markt zal op korte termijn stabiel blijven. Onze prognoses liggen grotendeels in lijn van consensus. Ik reken op een EBITDA van 129,10 miljoen euro, terwijl de consensusverwachting uitgaat van 130,10 miljoen euro. Ik handhaaf met de cijfers op komst een neutraal advies voor het aandeel."