Emmanuel Carlier (ING): "Deceuninck moet op schema voor de turnaround zitten. Ondanks hogere grondstoffenprijzen verwacht ik dat het bedrijf bottom line opnieuw winstgevend moet zijn geworden. Positieve factoren zijn een hogere omzet, een operationele leverage en een betere geografische mix."

Carlier blijft koper van het aandeel Deceuninck met een koersdoel van 2,20 euro: "Ik verwacht dat de EBITDA-marge tijdens het eerste halfjaar is gestegen van 8,40% naar 9,20%, waarbij de genormaliseerde EBITDA 24,40 miljoen euro zou bedragen. De winst per aandeel zou zodoende zijn uitgekomen op 0,03 euro."

Emmanuel Carlier (ING): "Deceuninck moet op schema voor de turnaround zitten. Ondanks hogere grondstoffenprijzen verwacht ik dat het bedrijf bottom line opnieuw winstgevend moet zijn geworden. Positieve factoren zijn een hogere omzet, een operationele leverage en een betere geografische mix." Carlier blijft koper van het aandeel Deceuninck met een koersdoel van 2,20 euro: "Ik verwacht dat de EBITDA-marge tijdens het eerste halfjaar is gestegen van 8,40% naar 9,20%, waarbij de genormaliseerde EBITDA 24,40 miljoen euro zou bedragen. De winst per aandeel zou zodoende zijn uitgekomen op 0,03 euro."