Daar stond echter tegenover dat de winst per aandeel met 0,36 euro achterbleef op de verwachtingen. Ook met de EBIT-marge bleef het bedrijf achter op de verwachtingen.

Woordvoerder JP Tanghe van Barco merkt op dat de winstverwachtingen bij sommige analisten te hoog waren. Het bedrijf had bij de publicatie van de eerstekwartaalcijfers een gestadige groei van de winst vooropgesteld.

Met name het derde en het vierde kwartaal zouden goed moeten worden. Er is dus nog wat tijd om de winstgevendheid op te bouwen.

Emmanuel Carlier: "Barco is nog steeds goedkoop gewaardeerd. Op basis van het DCF-model bedraagt de waarde 49 euro, rekening gehouden met 10% liquiditeitspremie. Het koopadvies en het koersdoel van 49 euro blijven gehandhaafd."

Daar stond echter tegenover dat de winst per aandeel met 0,36 euro achterbleef op de verwachtingen. Ook met de EBIT-marge bleef het bedrijf achter op de verwachtingen. Woordvoerder JP Tanghe van Barco merkt op dat de winstverwachtingen bij sommige analisten te hoog waren. Het bedrijf had bij de publicatie van de eerstekwartaalcijfers een gestadige groei van de winst vooropgesteld. Met name het derde en het vierde kwartaal zouden goed moeten worden. Er is dus nog wat tijd om de winstgevendheid op te bouwen. Emmanuel Carlier: "Barco is nog steeds goedkoop gewaardeerd. Op basis van het DCF-model bedraagt de waarde 49 euro, rekening gehouden met 10% liquiditeitspremie. Het koopadvies en het koersdoel van 49 euro blijven gehandhaafd."