Emmanuel Carlier (ING): "Na verschillende kwartalen op rij verlieslatend te zijn geweest, maakte Barco tijdens het eerste kwartaal opnieuw winst. Digitale cinema blijft groeien, terwijl de divisie Medical Imaging dankzij de FIMI-overname weer groei kan laten optekenen."

Carlier heeft de omzetverwachtingen voor 2010 verhoogd, dit op basis van de aanhoudende groei van de digitale cinema. Het aandeel is op de huidige koersniveaus nog steeds ondergewaardeerd. Ik blijf koper van Barco, met een koersdoel van 49 euro."

Emmanuel Carlier (ING): "Na verschillende kwartalen op rij verlieslatend te zijn geweest, maakte Barco tijdens het eerste kwartaal opnieuw winst. Digitale cinema blijft groeien, terwijl de divisie Medical Imaging dankzij de FIMI-overname weer groei kan laten optekenen." Carlier heeft de omzetverwachtingen voor 2010 verhoogd, dit op basis van de aanhoudende groei van de digitale cinema. Het aandeel is op de huidige koersniveaus nog steeds ondergewaardeerd. Ik blijf koper van Barco, met een koersdoel van 49 euro."