Emmanuel Carlier (ING): "Ik reken op een omzet van 824 miljoen euro, of een stijging met 28% op jaarbasis. Alle ogen zullen echter gericht zijn op de winstgevendheid, waar Barco tijdens het derde kwartaal in positieve zin mee verraste. Ik ga uit van een EBIT van 41,70 miljoen euro, tegenover een consensusverwachting van 43,70 miljoen euro."

Carlier is nog steeds koper: "Barco geeft op 18 februari ook een analistendag, waarbij het bedrijf zal uitleggen hoe het bedrijf duurzame groei op langzame termijn wil nastreven. Uiteraard zal ook de guidance aandachtig beluisterd worden."

Emmanuel Carlier (ING): "Ik reken op een omzet van 824 miljoen euro, of een stijging met 28% op jaarbasis. Alle ogen zullen echter gericht zijn op de winstgevendheid, waar Barco tijdens het derde kwartaal in positieve zin mee verraste. Ik ga uit van een EBIT van 41,70 miljoen euro, tegenover een consensusverwachting van 43,70 miljoen euro." Carlier is nog steeds koper: "Barco geeft op 18 februari ook een analistendag, waarbij het bedrijf zal uitleggen hoe het bedrijf duurzame groei op langzame termijn wil nastreven. Uiteraard zal ook de guidance aandachtig beluisterd worden."