DEME (AvH 50%) kende in het eerste kwartaal 2011 een aanhoudend hoge activiteitsgraad dankzij een quasi volledige bezetting van de vloot.

Door het uitzonderlijk verlies op een grondsaneringswerk in Santos (Brazilië), dat intussen in het tweede kwartaal stopgezet is, kan het nettoresultaat voor 2011 mogelijks onder het niveau van het recordjaar 2010 blijven.

De netto-thesauriepositie van AvH is licht gedaald tegenover eind 2010 en bedroeg 75,3 miljoen euro per 31.03.2011.

De geopolitieke onrust en de huidige economische conjunctuur blijven tot voorzichtigheid aanzetten.

De raad van bestuur van AvH verwacht echter dat het courant resultaat van de groep opnieuw groei zal vertonen in het lopende boekjaar 2011.

Emmanuel Carlier (ING): "De resultaten van DEME kunnen dit jaar onder het niveau van vorig jaar uitkomen. Ackermans & van Haaren krijgt van mij nog steeds een neutraal verlies"

DEME (AvH 50%) kende in het eerste kwartaal 2011 een aanhoudend hoge activiteitsgraad dankzij een quasi volledige bezetting van de vloot. Door het uitzonderlijk verlies op een grondsaneringswerk in Santos (Brazilië), dat intussen in het tweede kwartaal stopgezet is, kan het nettoresultaat voor 2011 mogelijks onder het niveau van het recordjaar 2010 blijven. De netto-thesauriepositie van AvH is licht gedaald tegenover eind 2010 en bedroeg 75,3 miljoen euro per 31.03.2011. De geopolitieke onrust en de huidige economische conjunctuur blijven tot voorzichtigheid aanzetten. De raad van bestuur van AvH verwacht echter dat het courant resultaat van de groep opnieuw groei zal vertonen in het lopende boekjaar 2011. Emmanuel Carlier (ING): "De resultaten van DEME kunnen dit jaar onder het niveau van vorig jaar uitkomen. Ackermans & van Haaren krijgt van mij nog steeds een neutraal verlies"