De opkomende markten en de prijs van Nymex Light Sweet Crude Oil vertonen volgens Theodoor Gilissen Bankiers ook een sterke onderlinge relatie.

Hoewel de prijs van olie thans nog correctief gedrag vertoont, mag op basis van de correlatie met de koers-ontwikkelingen in de opkomende landen spoedig weer een stijgende olieprijs worden verwacht.

De prijzen van de edele metalen en industriële metalen bevinden zich in een stijgende trend. Momenten van zwakte worden een tijdelijk karakter toegekend, waarvan lange termijn beleggers kunnen profiteren.

In de afgelopen 12 maanden is de correlatie tussen de opkomende markten en de goudprijs volgens Theodoor Gilissen Bankiers duidelijk zichtbaar. De stijgende steunlijn in goud 'dwingt' de prijs van het edele metaal hoger.

De opkomende markten en de prijs van Nymex Light Sweet Crude Oil vertonen volgens Theodoor Gilissen Bankiers ook een sterke onderlinge relatie. Hoewel de prijs van olie thans nog correctief gedrag vertoont, mag op basis van de correlatie met de koers-ontwikkelingen in de opkomende landen spoedig weer een stijgende olieprijs worden verwacht. De prijzen van de edele metalen en industriële metalen bevinden zich in een stijgende trend. Momenten van zwakte worden een tijdelijk karakter toegekend, waarvan lange termijn beleggers kunnen profiteren. In de afgelopen 12 maanden is de correlatie tussen de opkomende markten en de goudprijs volgens Theodoor Gilissen Bankiers duidelijk zichtbaar. De stijgende steunlijn in goud 'dwingt' de prijs van het edele metaal hoger.