Elke band tussen de beurskoersen en economische realiteit is momenteel zoek. De beurskoersen stijgen niet langer meer op basis van fundamentals of in reactie op gunstig economisch nieuws, maar louter en alleen in reactie op de monetaire politiek van de FED.

De Amerikaanse centrale bank hoopt door de beurskoersen te doen stijgen de economische groei aan te wakkeren. Daarbij vergeet ze echter dat de stijging van de beurskoersen alleen de rijke Amerikanen ten goede komt. De brede economie zal er uiteindelijk geen voordeel uit putten.

Elke band tussen de beurskoersen en economische realiteit is momenteel zoek. De beurskoersen stijgen niet langer meer op basis van fundamentals of in reactie op gunstig economisch nieuws, maar louter en alleen in reactie op de monetaire politiek van de FED. De Amerikaanse centrale bank hoopt door de beurskoersen te doen stijgen de economische groei aan te wakkeren. Daarbij vergeet ze echter dat de stijging van de beurskoersen alleen de rijke Amerikanen ten goede komt. De brede economie zal er uiteindelijk geen voordeel uit putten.