Voor de Verenigde Staten zijn er cijfers beschikbaar omtrent deze vorm van georganiseerde diefstal. Elk uur consumeren de Amerikanen 100 miljoen dollar die eigenlijk aan het nageslacht toebehoren. In Europa en Japan is de situatie niet anders, ook daar wordt een roofbouw van ongekende schaal op de toekomst gepleegd.

Het erge aan de zaak is dat blijkbaar niemand beseft in welke mate de situatie uit de hand is gelopen. De baby boomers dreigen op hun oude dag te worden geconfronteerd met kinderen en kleinkinderen die razend kwaad zijn over de financiële puinhoop die hun ouders en grootouders hebben achtergelaten.

Voor de Verenigde Staten zijn er cijfers beschikbaar omtrent deze vorm van georganiseerde diefstal. Elk uur consumeren de Amerikanen 100 miljoen dollar die eigenlijk aan het nageslacht toebehoren. In Europa en Japan is de situatie niet anders, ook daar wordt een roofbouw van ongekende schaal op de toekomst gepleegd. Het erge aan de zaak is dat blijkbaar niemand beseft in welke mate de situatie uit de hand is gelopen. De baby boomers dreigen op hun oude dag te worden geconfronteerd met kinderen en kleinkinderen die razend kwaad zijn over de financiële puinhoop die hun ouders en grootouders hebben achtergelaten.