Na het vuurwerk van de Europese Centrale Bank (ECB) vorige week donderdag, namen volgens ABN Amro de financiële markten de afgelopen week wat rust.

Het was een week zonder bedrijfsnieuws in de vorm van resultaten en ook van het macrofront bleef het - zoals vorige week al gemeld - betrekkelijk rustig.

Wel is de koers van de euro na een aanvankelijk herstel opnieuw wat afgebrokkeld, vandaag kwam het niveau van 1,35 dollar weer in het vizier. Per saldo bleven de reacties op de meeting van de ECB relatief beperkt.

Na het vuurwerk van de Europese Centrale Bank (ECB) vorige week donderdag, namen volgens ABN Amro de financiële markten de afgelopen week wat rust. Het was een week zonder bedrijfsnieuws in de vorm van resultaten en ook van het macrofront bleef het - zoals vorige week al gemeld - betrekkelijk rustig. Wel is de koers van de euro na een aanvankelijk herstel opnieuw wat afgebrokkeld, vandaag kwam het niveau van 1,35 dollar weer in het vizier. Per saldo bleven de reacties op de meeting van de ECB relatief beperkt.