*Nieuwe initiatieven ter bevordering van de geïntegreerde Europese elektriciteitsmarkt en de uitbouw van offshore netwerken.

*Elia publiceert goede halfjaarcijfers; investeringen volgens planning; netto boekwaarde per aandeel bedraagt € 32,9.

*Succesvolle aansluiting van het eerste offshore windpark en herfinanciering van een langlopende kredietfaciliteit van € 350 miljoen in Duitsland.

*Elia groep neemt in juli 2011 een participatie in het offshore "Atlantic Wind Connection" project voor de Oostkust van de Verenigde Staten.

*Eurogrid International ondertekent samenwerkingsovereenkomst met 3E, CG Holdings, CMI, DEME Blue Energy en SAG om zich samen op de markt te positioneren voor de ontwikkeling van offshore netwerken.

*Nieuwe initiatieven ter bevordering van de geïntegreerde Europese elektriciteitsmarkt en de uitbouw van offshore netwerken. *Elia publiceert goede halfjaarcijfers; investeringen volgens planning; netto boekwaarde per aandeel bedraagt € 32,9. *Succesvolle aansluiting van het eerste offshore windpark en herfinanciering van een langlopende kredietfaciliteit van € 350 miljoen in Duitsland. *Elia groep neemt in juli 2011 een participatie in het offshore "Atlantic Wind Connection" project voor de Oostkust van de Verenigde Staten. *Eurogrid International ondertekent samenwerkingsovereenkomst met 3E, CG Holdings, CMI, DEME Blue Energy en SAG om zich samen op de markt te positioneren voor de ontwikkeling van offshore netwerken.