Een langlopende kredietfaciliteit van 700 miljoen euro werd in België met 4 banken afgesloten. Het ruimtelijk uitvoeringsplan voor de versterking van het net voor de toekomstige windmolenparken in de Noordzee wordt principieel goedgekeurd. Het tweede ENTSO-E tienjarige ontwikkelingsplan voor het Europese net wordt gepubliceerd.

Koersdoel van 35 euro

Elia is een small cap en wordt dus door weinig analisten gevolgd. Eén van de analisten die het aandeel wel volgt, is Marc Leemans van Bank Degroof. Die publiceerde een rapport meteen na de reactie van de interimresultaten waar meteen een positief advies wordt gekoppeld.

Hij heeft nog steeds een advies opbouwen ('accumulate') voor het aandeel, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 35 euro. Of met andere woorden: Elia moet nog steeds hogere koersen aankunnen, terwijl het anderzijds toch een defensief aandeel is en blijft.

Een langlopende kredietfaciliteit van 700 miljoen euro werd in België met 4 banken afgesloten. Het ruimtelijk uitvoeringsplan voor de versterking van het net voor de toekomstige windmolenparken in de Noordzee wordt principieel goedgekeurd. Het tweede ENTSO-E tienjarige ontwikkelingsplan voor het Europese net wordt gepubliceerd. Koersdoel van 35 euro Elia is een small cap en wordt dus door weinig analisten gevolgd. Eén van de analisten die het aandeel wel volgt, is Marc Leemans van Bank Degroof. Die publiceerde een rapport meteen na de reactie van de interimresultaten waar meteen een positief advies wordt gekoppeld. Hij heeft nog steeds een advies opbouwen ('accumulate') voor het aandeel, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 35 euro. Of met andere woorden: Elia moet nog steeds hogere koersen aankunnen, terwijl het anderzijds toch een defensief aandeel is en blijft.