• De Elia groep bevestigt financiële vooruitzichten en investeringen voor 2012, de kwaliteit van de elektriciteitsbevoorrading blijft zeer hoog.

• Zoals elk jaar bereidt Elia in samenwerking met ENTSO-E de 'Winter Outlook' voor de komende winter (2012-2013) voor. In haar opdracht om het evenwicht tussen productie en consumptie te bewaren werkt onze onderneming hiervoor nauw samen met de overheid.

• Energiebeurs APX-ENDEX kondigt zijn voornemen aan om zijn gas- en elektriciteitsactiviteiten in twee afzonderlijke entiteiten op te splitsen.

Dieter Furniere van KBC Securities merkt op dat de trading update van Elia over het derde kwartaal weinig nieuwe elementen bevatte.

Het management heeft ruimte om het dividend op te trekken of om het minstens stabiel te houden. Het advies opbouwen en het koersdoel van 34 euro blijven gehandhaafd.

• De Elia groep bevestigt financiële vooruitzichten en investeringen voor 2012, de kwaliteit van de elektriciteitsbevoorrading blijft zeer hoog. • Zoals elk jaar bereidt Elia in samenwerking met ENTSO-E de 'Winter Outlook' voor de komende winter (2012-2013) voor. In haar opdracht om het evenwicht tussen productie en consumptie te bewaren werkt onze onderneming hiervoor nauw samen met de overheid. • Energiebeurs APX-ENDEX kondigt zijn voornemen aan om zijn gas- en elektriciteitsactiviteiten in twee afzonderlijke entiteiten op te splitsen. Dieter Furniere van KBC Securities merkt op dat de trading update van Elia over het derde kwartaal weinig nieuwe elementen bevatte. Het management heeft ruimte om het dividend op te trekken of om het minstens stabiel te houden. Het advies opbouwen en het koersdoel van 34 euro blijven gehandhaafd.