De beleggers wachten op wat zij denken dat de juiste golf is en laten zich vervolgens op sleeptouw nemen. De golf van het moment is echter geen gewone golf, de financiële markten surfen gewoon mee op de liquiditeiten die de centrale banken in het systeem stoppen.

El-Erian blijft met andere woorden waarschuwen voor een kunstmatige situatie op markten, want iedereen probeert mee te rijden met de golven die de centrale banken doen ontstaan. Het is erg druk op die artificiële golf en dat doet Mohamed El-Erian voor het ergste vrezen.

De beleggers wachten op wat zij denken dat de juiste golf is en laten zich vervolgens op sleeptouw nemen. De golf van het moment is echter geen gewone golf, de financiële markten surfen gewoon mee op de liquiditeiten die de centrale banken in het systeem stoppen. El-Erian blijft met andere woorden waarschuwen voor een kunstmatige situatie op markten, want iedereen probeert mee te rijden met de golven die de centrale banken doen ontstaan. Het is erg druk op die artificiële golf en dat doet Mohamed El-Erian voor het ergste vrezen.