Zoals verwacht heeft de Amerikaanse centrale bank de door president Bush aangekondigde belastingverlaging verlengd, wat de economie alleszins een duwtje in de rug moet kunnen geven.

Toch zijn in de afgelopen dagen de obligatiekoersen gedaald, waardoor de rendementen op Treasuries zijn gedaald. De toegenomen interesse is waarschijnlijk één van de redenen dat de beurs in de stijgers blijft hangen.

Ryan Detrick, senior analyst bij Schaeffer's Investment Research in Cincinnati, vindt het al een positief gegeven dat er van verkoopdruk op grote schaal geen sprake is. We mogen namelijk niet vergeten dat we al een forse rally achter de rug hebben.

Zoals verwacht heeft de Amerikaanse centrale bank de door president Bush aangekondigde belastingverlaging verlengd, wat de economie alleszins een duwtje in de rug moet kunnen geven. Toch zijn in de afgelopen dagen de obligatiekoersen gedaald, waardoor de rendementen op Treasuries zijn gedaald. De toegenomen interesse is waarschijnlijk één van de redenen dat de beurs in de stijgers blijft hangen. Ryan Detrick, senior analyst bij Schaeffer's Investment Research in Cincinnati, vindt het al een positief gegeven dat er van verkoopdruk op grote schaal geen sprake is. We mogen namelijk niet vergeten dat we al een forse rally achter de rug hebben.