Oostenrijk ligt nog even dwars, maar zal vermoedelijk binnenkort ook capituleren.

Het volgende bastion dat wordt bedreigd, is Zwitserland. Volgens private banking research group WealthInsight zal het land tegen 2020 zijn toonaangevende positie hebben verloren als de nummer één bestemming van het geld van de superrijken van deze wereld.

In haar jaarlijkse Family Office briefing onderzoekt WealthInsight de bewegingen van het geld dat in de meest exclusieve investment clubs in de wereld is ondergebracht. 34% van dat geld bevindt zich in Zwitserland, maar het land verliest in sneltreinvaart terrein aan Singapore.

Oostenrijk ligt nog even dwars, maar zal vermoedelijk binnenkort ook capituleren. Het volgende bastion dat wordt bedreigd, is Zwitserland. Volgens private banking research group WealthInsight zal het land tegen 2020 zijn toonaangevende positie hebben verloren als de nummer één bestemming van het geld van de superrijken van deze wereld. In haar jaarlijkse Family Office briefing onderzoekt WealthInsight de bewegingen van het geld dat in de meest exclusieve investment clubs in de wereld is ondergebracht. 34% van dat geld bevindt zich in Zwitserland, maar het land verliest in sneltreinvaart terrein aan Singapore.