Einde van de crisis in de eurozone kan volgens Vecchio nu in zicht zijn, maar het dan wel een onverwacht einde zijn. De woorden van Jeroen Dijsselbloem kunnen in dat verband profetisch zijn, die verklaarde namelijk dat we de risico's moeten terugdringen.

Die risico's terugdringen zal hoogstwaarschijnlijk gebeuren door ook in de toekomst het geld aan te slaan van de spaarders. Op die manier zou de Europese schuldencrisis inderdaad opgelost raken, maar dan wel tot afgrijzen van al wie meer dan 100.000 euro op een rekening heeft staan.

Einde van de crisis in de eurozone kan volgens Vecchio nu in zicht zijn, maar het dan wel een onverwacht einde zijn. De woorden van Jeroen Dijsselbloem kunnen in dat verband profetisch zijn, die verklaarde namelijk dat we de risico's moeten terugdringen. Die risico's terugdringen zal hoogstwaarschijnlijk gebeuren door ook in de toekomst het geld aan te slaan van de spaarders. Op die manier zou de Europese schuldencrisis inderdaad opgelost raken, maar dan wel tot afgrijzen van al wie meer dan 100.000 euro op een rekening heeft staan.