Bovendien lijkt het einde van de tunnel voor de Amerikaanse vastgoedsector uiteindelijk in zicht te komen. Vandaag was er opnieuw een indicator die een verbetering aangeeft, de National Association of Home Builders/Wells Fargo index staat op het hoogste peil sinds 6 oe jaar.

Die index steeg in december tot 47 punten, of 2 punten meer dan de maand voordien. De index is opgesteld op basis van de cijfergegevens verstrekt door 441 bouwbedrijven. Daarmee groeit het optimisme dat na vele moeilijke jaren het einde van de tunnel in zicht is.

Bovendien lijkt het einde van de tunnel voor de Amerikaanse vastgoedsector uiteindelijk in zicht te komen. Vandaag was er opnieuw een indicator die een verbetering aangeeft, de National Association of Home Builders/Wells Fargo index staat op het hoogste peil sinds 6 oe jaar. Die index steeg in december tot 47 punten, of 2 punten meer dan de maand voordien. De index is opgesteld op basis van de cijfergegevens verstrekt door 441 bouwbedrijven. Daarmee groeit het optimisme dat na vele moeilijke jaren het einde van de tunnel in zicht is.