'Er zijn bepaalde parameters waarnaar ik kijk die te maken hebben met de opwaartse en neerwaartse cycli in de aandelenmarkten: het sentiment, de manier waarop de beleggers zich gedragen, de waarderingen en nog andere zaken.

In november werd een extreem punt bereikt en op dit moment bevinden we ons opnieuw in zo'n extreme toestand. Daarom denk ik dat we dichtbij het einde zijn van deze afschuwelijke crash. Volgens mij begint nu een nieuwe opwaartse cyclus die een lange periode zal duren.

De beleggers voelen zich hoogstwaarschijnlijk uiterst gedeprimeerd over hun beleggingen maar mijn boodschap is: geef nu niet op want dit zou een opgave zijn in de laatste fase.

Indien iedereen kocht op de bodem zou het geen bodem zijn. Er kopen daarom slechts weinig mensen op de bodem en velen kopen later wanneer de aandelenmarkten al een flink stuk hoger staan.

Wat een berenmarkt in een stierenmarkt verandert is een subtiele verandering van gedrag. Verschillende mensen denken dat ze terug zullen kopen wanneer het economische nieuws opnieuw beter wordt. Echter, tegen dan zijn de aandelenmarkten al merkbaar gestegen.

Volgens mij zijn aandelen, bedrijfsobligaties en vastgoed nu aantrekkelijk gewaardeerd. Het enige domein waar er volgens mij weinig potentieel in zit en mogelijks een zeepbel is dat van de overheidsobligaties', aldus Anthony Bolton.

'Er zijn bepaalde parameters waarnaar ik kijk die te maken hebben met de opwaartse en neerwaartse cycli in de aandelenmarkten: het sentiment, de manier waarop de beleggers zich gedragen, de waarderingen en nog andere zaken.In november werd een extreem punt bereikt en op dit moment bevinden we ons opnieuw in zo'n extreme toestand. Daarom denk ik dat we dichtbij het einde zijn van deze afschuwelijke crash. Volgens mij begint nu een nieuwe opwaartse cyclus die een lange periode zal duren.De beleggers voelen zich hoogstwaarschijnlijk uiterst gedeprimeerd over hun beleggingen maar mijn boodschap is: geef nu niet op want dit zou een opgave zijn in de laatste fase.Indien iedereen kocht op de bodem zou het geen bodem zijn. Er kopen daarom slechts weinig mensen op de bodem en velen kopen later wanneer de aandelenmarkten al een flink stuk hoger staan. Wat een berenmarkt in een stierenmarkt verandert is een subtiele verandering van gedrag. Verschillende mensen denken dat ze terug zullen kopen wanneer het economische nieuws opnieuw beter wordt. Echter, tegen dan zijn de aandelenmarkten al merkbaar gestegen. Volgens mij zijn aandelen, bedrijfsobligaties en vastgoed nu aantrekkelijk gewaardeerd. Het enige domein waar er volgens mij weinig potentieel in zit en mogelijks een zeepbel is dat van de overheidsobligaties', aldus Anthony Bolton.