Belfius Bank zal hetzelfde bedrag erbovenop leggen, wat betekent dat er in totaal 400 miljoen EUR beschikbaar zal zijn voor de Belgische kleine en middelgrote ondernemingen.

Deze overeenkomst zal dienen ter ondersteuning van de economische ontwikkeling van de kleine en middelgrote ondernemingen en voor de financiering van hun langetermijninvesteringen en hun behoeften aan werkkapitaal.

Door kredieten te verschaffen tegen gunstige voorwaarden zoals langere looptijden, flexibele afbetalingssystemen en lagere rentevoeten wordt de economische ontwikkeling van KMO's, en daarmee ook de werkgelegenheid, gestimuleerd. Die verbeterde voorwaarden komen ten goede van de uiteindelijke kredietnemers.

Belfius Bank zal hetzelfde bedrag erbovenop leggen, wat betekent dat er in totaal 400 miljoen EUR beschikbaar zal zijn voor de Belgische kleine en middelgrote ondernemingen. Deze overeenkomst zal dienen ter ondersteuning van de economische ontwikkeling van de kleine en middelgrote ondernemingen en voor de financiering van hun langetermijninvesteringen en hun behoeften aan werkkapitaal. Door kredieten te verschaffen tegen gunstige voorwaarden zoals langere looptijden, flexibele afbetalingssystemen en lagere rentevoeten wordt de economische ontwikkeling van KMO's, en daarmee ook de werkgelegenheid, gestimuleerd. Die verbeterde voorwaarden komen ten goede van de uiteindelijke kredietnemers.