Inmiddels is het hoofd van de toezichthouder op de beurshandel Ziad Bahaa El-Din afgetreden, dit wegens zijn betrokkenheid bij het oude regime. Hij wordt tijdelijk opgevolgd door Ashraf El Sharkawy.

De EGX 30 Index verloor 16% in de week voordat de handel werd stopgezet. Na een volksopstand van 18 dagen moet de Egyptische leider Hosni Moebarak het veld ruimen.

Omair Ansari, equity strategist bij Gulfmena Alternative Investments in Dubai, verwacht dat de handel op de Egyptische beurs in de eerste dagen van de handel erg onrustig zal zijn.

Toch verwacht hij geen forse bewegingen. Ansari verwees naar de Israëlische beurs, waar de TA-25 Index gisteren met 1,70% steeg.

Inmiddels is het hoofd van de toezichthouder op de beurshandel Ziad Bahaa El-Din afgetreden, dit wegens zijn betrokkenheid bij het oude regime. Hij wordt tijdelijk opgevolgd door Ashraf El Sharkawy. De EGX 30 Index verloor 16% in de week voordat de handel werd stopgezet. Na een volksopstand van 18 dagen moet de Egyptische leider Hosni Moebarak het veld ruimen. Omair Ansari, equity strategist bij Gulfmena Alternative Investments in Dubai, verwacht dat de handel op de Egyptische beurs in de eerste dagen van de handel erg onrustig zal zijn. Toch verwacht hij geen forse bewegingen. Ansari verwees naar de Israëlische beurs, waar de TA-25 Index gisteren met 1,70% steeg.