Het Egyptisch leger wil zich bovendien aan de gemaakte afspraken houden, onder andere ook die met Israël. Wanneer deze belofte hard wordt gemaakt, kan de rust in het Midden-Oosten stilaan gaan terugkeren.

Een tijdschema voor het herstel van de democratie werd nog niet gegeven, volgens de woordvoerders van het leger is het daar nog te vroeg voor. Ook de noodtoestand wordt voorlopig niet opgeheven.

Het ziet er imiddels steeds meer naar uit dat veldmaarschalk Mohammed Hussein Tantawi de nieuwe sterke man in Egypte is geworden. Er wordt nu vooral naar hem gekeken wat de nieuwste politieke ontwikkelingen betreft.

Het Egyptisch leger wil zich bovendien aan de gemaakte afspraken houden, onder andere ook die met Israël. Wanneer deze belofte hard wordt gemaakt, kan de rust in het Midden-Oosten stilaan gaan terugkeren. Een tijdschema voor het herstel van de democratie werd nog niet gegeven, volgens de woordvoerders van het leger is het daar nog te vroeg voor. Ook de noodtoestand wordt voorlopig niet opgeheven. Het ziet er imiddels steeds meer naar uit dat veldmaarschalk Mohammed Hussein Tantawi de nieuwe sterke man in Egypte is geworden. Er wordt nu vooral naar hem gekeken wat de nieuwste politieke ontwikkelingen betreft.