Eentje daarvan is Egan Jones, dat als nummer drie in deze sector mag worden beschouwd. Naar Egan Jones wordt niet zo heel veel geluisterd.

Zo is het amper opgevallen dat het huis vorig jaar de Amerikaanse kredietrating tot tweemaal toe heeft verlaagd. Sean Egan, managing director van Egan Jones, is momenteel echter minder pessimistisch en dat heeft natuurlijk te maken met het akkoord over de fiskale klip.

Egan Jones overweegt dan ook geen verlaging van de Amerikaanse kredietrating, alleszins toch niet op korte of middellange termijn.

De onderhandelingen die over de overeenkomst worden gevoerd, bewijzen volgens Egan dat de Amerikaanse politiek nog steeds democratisch is en dat president Barack Obama de touwtjes nog steeds stevig in handen heeft.

Eentje daarvan is Egan Jones, dat als nummer drie in deze sector mag worden beschouwd. Naar Egan Jones wordt niet zo heel veel geluisterd. Zo is het amper opgevallen dat het huis vorig jaar de Amerikaanse kredietrating tot tweemaal toe heeft verlaagd. Sean Egan, managing director van Egan Jones, is momenteel echter minder pessimistisch en dat heeft natuurlijk te maken met het akkoord over de fiskale klip. Egan Jones overweegt dan ook geen verlaging van de Amerikaanse kredietrating, alleszins toch niet op korte of middellange termijn. De onderhandelingen die over de overeenkomst worden gevoerd, bewijzen volgens Egan dat de Amerikaanse politiek nog steeds democratisch is en dat president Barack Obama de touwtjes nog steeds stevig in handen heeft.