Het merendeel van de Amerikanen heeft zelfs nog niet in de gaten gehad dat hun land in de afgelopen drie maanden alleen al driemaal aan de rand van de afgrond heeft gestaan. Een val in de diepte kon tot dusver worden vermeden, maar uitstel betekent in dit geval geen afstel.

In 2014 kunnen de zaken nog in een stroomversnelling raken, waarbij het gevaar op een economische instorting groter dan ooit zal zijn. De Verenigde Staten worden langs verschillende kanten bedreigd en de kans is groot dat ergens in de loop van volgend jaar iets zal mislopen. Het eerste kwartaal van 2014 kan het kwartaal van de Russische roulette worden.

Het merendeel van de Amerikanen heeft zelfs nog niet in de gaten gehad dat hun land in de afgelopen drie maanden alleen al driemaal aan de rand van de afgrond heeft gestaan. Een val in de diepte kon tot dusver worden vermeden, maar uitstel betekent in dit geval geen afstel. In 2014 kunnen de zaken nog in een stroomversnelling raken, waarbij het gevaar op een economische instorting groter dan ooit zal zijn. De Verenigde Staten worden langs verschillende kanten bedreigd en de kans is groot dat ergens in de loop van volgend jaar iets zal mislopen. Het eerste kwartaal van 2014 kan het kwartaal van de Russische roulette worden.