Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Asset Management verwees naar de cijfers opgesteld door FactSet, waaruit bleek dat met de resultaten van 27 bedrijven uit de S&P 500 bekend, er 59% tijdens het eerste kwartaal de prognoses qua winst hebben kunnen kloppen.

48% van de bedrijven die kwamen rapporteren, hebben ook qua omzet beter dan verwacht kunnen doen. Met een economie die blijft groeien, moet ook de trend bij de bedrijfsresultaten positief kunnen blijven. Juvyns rekent op een voorzichtige stijging van die resultaten in de komende kwartalen.

Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Asset Management verwees naar de cijfers opgesteld door FactSet, waaruit bleek dat met de resultaten van 27 bedrijven uit de S&P 500 bekend, er 59% tijdens het eerste kwartaal de prognoses qua winst hebben kunnen kloppen. 48% van de bedrijven die kwamen rapporteren, hebben ook qua omzet beter dan verwacht kunnen doen. Met een economie die blijft groeien, moet ook de trend bij de bedrijfsresultaten positief kunnen blijven. Juvyns rekent op een voorzichtige stijging van die resultaten in de komende kwartalen.