De investeringen zullen dalen nu de uitbreidingsprojecten in Peru en Ghana afgewerkt zijn. Voor het lopende kwartaal moet de productie met 14% aantrekken tot 960.000 ons.

Hierdoor zouden de all-in productiekosten (incl. investeringen) dalen van 774 naar 630 USD/ons. Sinds het dieptepunt van 4,12 EUR op 27 oktober herstelde de koers met 97%.

Een consolidatie dringt zich op, temeer daar ook de goudprijs de sterke hausse van de voorbije maanden moet verteren. Het aandeel is volgens SG Private Banking te behouden.

De komende jaren moeten de resultaten sterk verbeteren. Uiteraard zal de goudprijs hierbij ook een sleutelrol spelen.

De investeringen zullen dalen nu de uitbreidingsprojecten in Peru en Ghana afgewerkt zijn. Voor het lopende kwartaal moet de productie met 14% aantrekken tot 960.000 ons. Hierdoor zouden de all-in productiekosten (incl. investeringen) dalen van 774 naar 630 USD/ons. Sinds het dieptepunt van 4,12 EUR op 27 oktober herstelde de koers met 97%. Een consolidatie dringt zich op, temeer daar ook de goudprijs de sterke hausse van de voorbije maanden moet verteren. Het aandeel is volgens SG Private Banking te behouden. De komende jaren moeten de resultaten sterk verbeteren. Uiteraard zal de goudprijs hierbij ook een sleutelrol spelen.