Euro stoot door richting 1,350 dollar

Op de valutamarkten zette de euro de opmars verder, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3493 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,99%, of bijna driekwart procent meer dan het slotniveau van maandag.

Goud en olie duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1663 dollar betaald, of bijna 10 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97,50 dollar betaald of ongeveer een procent meer dan de slotkoers van maandagavond.

Euro stoot door richting 1,350 dollar Op de valutamarkten zette de euro de opmars verder, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3493 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,99%, of bijna driekwart procent meer dan het slotniveau van maandag. Goud en olie duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1663 dollar betaald, of bijna 10 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97,50 dollar betaald of ongeveer een procent meer dan de slotkoers van maandagavond.