Euro valt terug onder 1,33 dollar

Op de valutamarkten moest de euro opnieuw wat terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3287 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,82%, of zowat een kwart procent minder dan het slotniveau van dinsdag.

Goud goedkoper, olie duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1680 dollar betaald, of iets minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 94 dollar betaald of bijna één procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro valt terug onder 1,33 dollar Op de valutamarkten moest de euro opnieuw wat terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3287 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,82%, of zowat een kwart procent minder dan het slotniveau van dinsdag. Goud goedkoper, olie duurderVoor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1680 dollar betaald, of iets minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 94 dollar betaald of bijna één procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.