Een volgende recessie is volgens Rosenberg, strateeg bij Gluskin Sheff, maar één kleine shock verwijderd. In de meeste regio's in de geïndustrialiseerde wereld kampen nog steeds met een hoge werkloosheidsgraad en daar zal voorlopig geen verandering in komen.

Wanneer de recessie zich doorzet, zal dit onvermijdelijk gevolgen hebben voor de beurzen. De economie en de financiële markten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De onderbuik van de wereldeconomie is zwak en dat kan het sentiment op de financiële markten ondermijnen.

Een volgende recessie is volgens Rosenberg, strateeg bij Gluskin Sheff, maar één kleine shock verwijderd. In de meeste regio's in de geïndustrialiseerde wereld kampen nog steeds met een hoge werkloosheidsgraad en daar zal voorlopig geen verandering in komen. Wanneer de recessie zich doorzet, zal dit onvermijdelijk gevolgen hebben voor de beurzen. De economie en de financiële markten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De onderbuik van de wereldeconomie is zwak en dat kan het sentiment op de financiële markten ondermijnen.