Maar is een ander veel betekend teken aan de wand opgedoken. De rijkste Aziaat verkoopt alles in China, blijkbaar gelooft hij niet meer in het land van het midden. Die rijkste Aziaat is Li Ka-Shing, zijn fortuin wordt geschat op 30 miljard dollar of zelfs nog iets meer.

Li Ka-Shing heeft zijn fortuin vooral verdiend in de vastgoedsector.

Hij was vanaf in het prille begin aanwezig op de Chinese markt en dat heeft hem geen windeieren opgelegd. Vastgoed gekocht in de jaren 90 kon hij met een gigantische winst verkopen, maar nu vindt de man het niet langer opportuun om op de Chinese markt aanwezig te zijn.

Maar is een ander veel betekend teken aan de wand opgedoken. De rijkste Aziaat verkoopt alles in China, blijkbaar gelooft hij niet meer in het land van het midden. Die rijkste Aziaat is Li Ka-Shing, zijn fortuin wordt geschat op 30 miljard dollar of zelfs nog iets meer. Li Ka-Shing heeft zijn fortuin vooral verdiend in de vastgoedsector. Hij was vanaf in het prille begin aanwezig op de Chinese markt en dat heeft hem geen windeieren opgelegd. Vastgoed gekocht in de jaren 90 kon hij met een gigantische winst verkopen, maar nu vindt de man het niet langer opportuun om op de Chinese markt aanwezig te zijn.