In feite evolueert ze zelfs van kwaad naar erger. Eén op vijf Britten moet geld lenen om eten te kunnen kopen, wat aangeeft dat de armoede in het land in razendsnel tempo toeneemt. Intern worden de tegenstellingen alsmaar groter, de vastgoedprijzen in Londen hebben bijvoorbeeld een nieuwe piek bereikt.

Volgens een rapportage van de BBC maakt 80% van de Britten zich zorgen over de gestegen voedselprijzen. Anderzijds is 60% van de Britse bevolking van mening dat het steeds moeilijker wordt om rond te komen met hun huidig inkomen. Het falen van de economische politiek van de regering dreigt een hoge sociale kostprijs te krijgen.

In feite evolueert ze zelfs van kwaad naar erger. Eén op vijf Britten moet geld lenen om eten te kunnen kopen, wat aangeeft dat de armoede in het land in razendsnel tempo toeneemt. Intern worden de tegenstellingen alsmaar groter, de vastgoedprijzen in Londen hebben bijvoorbeeld een nieuwe piek bereikt. Volgens een rapportage van de BBC maakt 80% van de Britten zich zorgen over de gestegen voedselprijzen. Anderzijds is 60% van de Britse bevolking van mening dat het steeds moeilijker wordt om rond te komen met hun huidig inkomen. Het falen van de economische politiek van de regering dreigt een hoge sociale kostprijs te krijgen.