Met 217 deals die US $ 33.7b opgehaald hebben - een stijging van respectievelijk 64% en 45% t.o.v. de eerste helft van 2013 - kenden de beurzen in Azië meer IPO's dan enige andere regio.

Vier van de 20 grootste IPO's in de eerste helft van 2014 waren op Aziatische beurzen - drie beursintroducties op Hong Kong en een beursgang op Tokyo Stock Exchange. De vooruitzichten zijn rooskleurig voor de tweede helft van 2014.

Marc Guns, verantwoordelijke vennoot Transactions bij EY België: "In de tweede jaarhelft van 2014 verwachten wij een verdere versnelling in de mondiale IPO-markt. Naarmate de economie verder herstelt, zijn alle fundamenten aanwezig voor een langdurige periode van sterke en gestage IPO-activiteit. We verwachten vnl in de financiële, vastgoed, technologie-sector en in de sector van consumentenproducten en-diensten een significante opleving van IPO's in de tweede helft van 2014 dankzij een stijging van het consumentenvertrouwen."

Met 217 deals die US $ 33.7b opgehaald hebben - een stijging van respectievelijk 64% en 45% t.o.v. de eerste helft van 2013 - kenden de beurzen in Azië meer IPO's dan enige andere regio. Vier van de 20 grootste IPO's in de eerste helft van 2014 waren op Aziatische beurzen - drie beursintroducties op Hong Kong en een beursgang op Tokyo Stock Exchange. De vooruitzichten zijn rooskleurig voor de tweede helft van 2014. Marc Guns, verantwoordelijke vennoot Transactions bij EY België: "In de tweede jaarhelft van 2014 verwachten wij een verdere versnelling in de mondiale IPO-markt. Naarmate de economie verder herstelt, zijn alle fundamenten aanwezig voor een langdurige periode van sterke en gestage IPO-activiteit. We verwachten vnl in de financiële, vastgoed, technologie-sector en in de sector van consumentenproducten en-diensten een significante opleving van IPO's in de tweede helft van 2014 dankzij een stijging van het consumentenvertrouwen."