Tot dusver is er nog geen vuiltje aan de lucht, wie voor het kamp van de centrale banken heeft gekozen is alleen maar rijker geworden.

Het probleem is dat diezelfde centrale banken nog altijd geen exit-strategie hebben bedacht. De vraag is dan ook hoe lang het spelletje nog kan blijven duren.

Eén misstap kan de ballon doen barsten, hou uw geld goed in de gaten. De raad is afkomstig van Tyler Burden van Business Inside, die vreest dat dit verhaal alleen maar slecht kan aflopen. Wanneer de lucht uit de ballon ontsnapt, kan het allemaal razendsnel fout gaan.

Tot dusver is er nog geen vuiltje aan de lucht, wie voor het kamp van de centrale banken heeft gekozen is alleen maar rijker geworden. Het probleem is dat diezelfde centrale banken nog altijd geen exit-strategie hebben bedacht. De vraag is dan ook hoe lang het spelletje nog kan blijven duren. Eén misstap kan de ballon doen barsten, hou uw geld goed in de gaten. De raad is afkomstig van Tyler Burden van Business Inside, die vreest dat dit verhaal alleen maar slecht kan aflopen. Wanneer de lucht uit de ballon ontsnapt, kan het allemaal razendsnel fout gaan.