Veel analisten - zeker zij die in het kamp van de inflationisten thuishoren - schreeuwen bij elke correctie dat er zich een buitenkans aanbiedt om in het goud te stappen. Volgens Gero is dat echter niet waar, hij adviseert om nooit een vallend mens proberen te vangen.

Dat advies heeft alles te maken met performance. Fondsbeheerders kijken vooral naar performance en op dat vlak kan het goud de afgelopen maanden allesbehalve goede adelbrieven voorleggen. Wanneer aandelen sterk presteren, zullen de fondsbeheerders vooral kijken naar de beurs en hun posities in het goud afbouwen. Een correctie bij het goud is dus niet noodzakelijk een koopkans.

Veel analisten - zeker zij die in het kamp van de inflationisten thuishoren - schreeuwen bij elke correctie dat er zich een buitenkans aanbiedt om in het goud te stappen. Volgens Gero is dat echter niet waar, hij adviseert om nooit een vallend mens proberen te vangen. Dat advies heeft alles te maken met performance. Fondsbeheerders kijken vooral naar performance en op dat vlak kan het goud de afgelopen maanden allesbehalve goede adelbrieven voorleggen. Wanneer aandelen sterk presteren, zullen de fondsbeheerders vooral kijken naar de beurs en hun posities in het goud afbouwen. Een correctie bij het goud is dus niet noodzakelijk een koopkans.