Maar misschien komt daar nu toch wel verandering in. Inflatie is als een slang die door gras komt aangeslopen en kan op eender welk willekeurig moment toeslaan. Het grote gevaar is precies dat het inflatiegevaar momenteel niet langer ernstig genomen wordt.

Op dergelijke ogenblikken slaat de slang toe en dan kan het allemaal erg snel gaan. Volgens Tyler Durden van Zero Hedge is er één kans op drie dat we hyperinflatie krijgen. De Amerikaanse centrale bank is zich nog altijd van geen kwaad bewust en zal met andere woorden voor voldongen feiten komen te staan.

Maar misschien komt daar nu toch wel verandering in. Inflatie is als een slang die door gras komt aangeslopen en kan op eender welk willekeurig moment toeslaan. Het grote gevaar is precies dat het inflatiegevaar momenteel niet langer ernstig genomen wordt. Op dergelijke ogenblikken slaat de slang toe en dan kan het allemaal erg snel gaan. Volgens Tyler Durden van Zero Hedge is er één kans op drie dat we hyperinflatie krijgen. De Amerikaanse centrale bank is zich nog altijd van geen kwaad bewust en zal met andere woorden voor voldongen feiten komen te staan.