Deze verandering van richting wordt ook objectief gesignaleerd via de zwartgekleurde candles die ontstaan bij een daling onder het 120-daags gemiddelde, terwijl het 20-daags gemiddelde hier nog boven noteert.

Of de draai doorzet is volgens Theodoor Gilissen Bankiers niet op voorhand met zekerheid te zeggen. Vast staat evenwel dat de groen/zwarte MACD-indicator afgeleid van de roze relatieve sterktelijn een negatieve kruising vertoont.

Deze kruising is ook in oktober 2011 en juli 2012 gesignaleerd en gaf aan dat de veilige havens minder aantrekkelijk werden dan aandelen. De technische analyse respecteert de markt.

Het technisch beleid met respect voor de richting van de trend is tijdens een stijgingsfase gericht op 'kopen op momenten van zwakte'.

Deze verandering van richting wordt ook objectief gesignaleerd via de zwartgekleurde candles die ontstaan bij een daling onder het 120-daags gemiddelde, terwijl het 20-daags gemiddelde hier nog boven noteert. Of de draai doorzet is volgens Theodoor Gilissen Bankiers niet op voorhand met zekerheid te zeggen. Vast staat evenwel dat de groen/zwarte MACD-indicator afgeleid van de roze relatieve sterktelijn een negatieve kruising vertoont. Deze kruising is ook in oktober 2011 en juli 2012 gesignaleerd en gaf aan dat de veilige havens minder aantrekkelijk werden dan aandelen. De technische analyse respecteert de markt. Het technisch beleid met respect voor de richting van de trend is tijdens een stijgingsfase gericht op 'kopen op momenten van zwakte'.