De tak herverzekering Niet-Leven (49% van de omzet) kende Arnaud Delaunay van Leleux eveneens een sterk kwartaal met een groei van de ontvangen premies van 5,3%.

De vernieuwing van vele herverzekeringscontracten en gunstige tariefvoorwaarden (stabiele prijzen en in sommige bedrijfstakken zoals "Marine", handel en industrie in de Verenigde Staten zelfs hogere prijzen) laten de groep toe de ambitieuze groeidoelstellingen te handhaven.

Tenslotte versterkt de overname van de portefeuille "overlijdensverzekeringen" van Transamerica en Generali VS de positie van de Franse groep op Amerikaanse bodem (waar Scor binnenkort de nummer één wordt met een marktaandeel van 27%).

Met het oog op de waarderingsniveaus en het brutodividendrendement van meer dan 5% (één van de hoogste in de sector) blijft het aandeel Scor aantrekkelijk. Wat betreft de dynamiek van de groeivooruitzichten (winst per aandeel, cashflow per aandeel, enz.) behoort dit aandeel tot de beste binnen de verzekeringssector in Europa. Delaunay heeft een koopadvies voor het aandeel Scor.

De tak herverzekering Niet-Leven (49% van de omzet) kende Arnaud Delaunay van Leleux eveneens een sterk kwartaal met een groei van de ontvangen premies van 5,3%. De vernieuwing van vele herverzekeringscontracten en gunstige tariefvoorwaarden (stabiele prijzen en in sommige bedrijfstakken zoals "Marine", handel en industrie in de Verenigde Staten zelfs hogere prijzen) laten de groep toe de ambitieuze groeidoelstellingen te handhaven. Tenslotte versterkt de overname van de portefeuille "overlijdensverzekeringen" van Transamerica en Generali VS de positie van de Franse groep op Amerikaanse bodem (waar Scor binnenkort de nummer één wordt met een marktaandeel van 27%). Met het oog op de waarderingsniveaus en het brutodividendrendement van meer dan 5% (één van de hoogste in de sector) blijft het aandeel Scor aantrekkelijk. Wat betreft de dynamiek van de groeivooruitzichten (winst per aandeel, cashflow per aandeel, enz.) behoort dit aandeel tot de beste binnen de verzekeringssector in Europa. Delaunay heeft een koopadvies voor het aandeel Scor.