Het is de bedoeling om mobiele, autonome vloeibaarmakingseenheden naar LNG import terminals in de VS te brengen, om er de bestaande pijpleiding-, opslag- en steigerinfrastructuur te gebruiken voor de export van LNG.

EDF Trading en EXMAR hebben zich verzekerd van de steun van de Wison Groep voor het leveren van een EPCIC (Engineering, Procurement, Construction, Installation & Commissioning) totaaloplossing voor de constructie en inbedrijfstelling van de op een barge geplaatste vloeibaarmakingseenheden.

Deze eenheden zullen gebruik maken van Black&Veatch's bewezen PRICO® vloeibaarmakingstechnologie gebaseerd op een enkelvoudige koelmiddelmix. De commerciële voorwaarden hiervan werden niet bekend gemaakt.

Het is de bedoeling om mobiele, autonome vloeibaarmakingseenheden naar LNG import terminals in de VS te brengen, om er de bestaande pijpleiding-, opslag- en steigerinfrastructuur te gebruiken voor de export van LNG. EDF Trading en EXMAR hebben zich verzekerd van de steun van de Wison Groep voor het leveren van een EPCIC (Engineering, Procurement, Construction, Installation & Commissioning) totaaloplossing voor de constructie en inbedrijfstelling van de op een barge geplaatste vloeibaarmakingseenheden. Deze eenheden zullen gebruik maken van Black&Veatch's bewezen PRICO® vloeibaarmakingstechnologie gebaseerd op een enkelvoudige koelmiddelmix. De commerciële voorwaarden hiervan werden niet bekend gemaakt.