Op hetzelfde moment hebben enkele belangrijke beursindices (Dow Industrials, Transports en S&P) nieuwe piekkoersen bereikt. Maar onderhuids rommelt er toch een en ander. De Europese obligatiespreads lieten de grootste stijging optekenen in 15 maanden, waarbij vooral de perifere obligaties met winstnemingn kregen af te rekenen.

Edelmetalen hebben anderzijds de beste week in vier maanden achter de rug, waarbij nog moet afgewacht worden of die prestatie in de komende week geëvenaard kan worden. Goud en zilver zijn uitgebroken boven respectievelijk 1300 en 20 dollar, maar deze koopsignalen moeten nog bewezen worden.

Op hetzelfde moment hebben enkele belangrijke beursindices (Dow Industrials, Transports en S&P) nieuwe piekkoersen bereikt. Maar onderhuids rommelt er toch een en ander. De Europese obligatiespreads lieten de grootste stijging optekenen in 15 maanden, waarbij vooral de perifere obligaties met winstnemingn kregen af te rekenen. Edelmetalen hebben anderzijds de beste week in vier maanden achter de rug, waarbij nog moet afgewacht worden of die prestatie in de komende week geëvenaard kan worden. Goud en zilver zijn uitgebroken boven respectievelijk 1300 en 20 dollar, maar deze koopsignalen moeten nog bewezen worden.