Juvyns gaat er onveranderd van uit dat de Amerikaanse economie gezond is en nog zal blijven. De Manufacturing Philly Fed index staat terug op zijn niveau van januari (+9 in maart ten opzichte van -6.3 in februari) en dat mag alleszins als een positief signaal geïnterpreteerd worden.

Bovendien is de US Industrial production met 0,60% gestegen in februari, waar de verwachting maar 0,20% bedroeg, terwijl de cijfer van januari werd naar boven herzien. De vooruitzichten voor de Amerikaanse economie blijven er dus onveranderd goed uitzien.

Juvyns gaat er onveranderd van uit dat de Amerikaanse economie gezond is en nog zal blijven. De Manufacturing Philly Fed index staat terug op zijn niveau van januari (+9 in maart ten opzichte van -6.3 in februari) en dat mag alleszins als een positief signaal geïnterpreteerd worden. Bovendien is de US Industrial production met 0,60% gestegen in februari, waar de verwachting maar 0,20% bedroeg, terwijl de cijfer van januari werd naar boven herzien. De vooruitzichten voor de Amerikaanse economie blijven er dus onveranderd goed uitzien.