De VVD en de PVDA, de twee politieke partijen die in de coalitie zitten, verliezen volgens de polls momenteel elk 20 zetels of meer. De grote winnaar van de verkiezingen wanneer die vandaag zouden worden gehouden, zou de PVV van de controversiële Geert Wilders zijn.

Paul Reynolds en Mairead Smith van Deutsche Bank waarschuwen dat Nederland dreigt zijn politieke geloofwaardigheid te verliezen wanneer Wilders de verkiezingen zou winnen en daardoor kan de AAA-rating van het land in gevaar dreigen te komen.

De VVD en de PVDA, de twee politieke partijen die in de coalitie zitten, verliezen volgens de polls momenteel elk 20 zetels of meer. De grote winnaar van de verkiezingen wanneer die vandaag zouden worden gehouden, zou de PVV van de controversiële Geert Wilders zijn. Paul Reynolds en Mairead Smith van Deutsche Bank waarschuwen dat Nederland dreigt zijn politieke geloofwaardigheid te verliezen wanneer Wilders de verkiezingen zou winnen en daardoor kan de AAA-rating van het land in gevaar dreigen te komen.