In de ontmoetingen met het management van vele bedrijven werd de analisten van Carmignac bevestigd dat de Amerikaanse bouwsector zich weer enigszins begint te herpakken.

Dat zowel de staat als de huishoudens aan de andere kant van de Atlantische Oceaan hun schulden moeten afbouwen, zal de overheidsinvesteringen en de consumentenbestedingen echter geruime tijd drukken, terwijl het groeitempo van de bedrijfswinsten lijkt te vertragen.

Het beperkte economische herstel mag dus slechts met de grootste terughoudendheid worden geëxtrapoleerd naar de middellange termijn.

In de ontmoetingen met het management van vele bedrijven werd de analisten van Carmignac bevestigd dat de Amerikaanse bouwsector zich weer enigszins begint te herpakken. Dat zowel de staat als de huishoudens aan de andere kant van de Atlantische Oceaan hun schulden moeten afbouwen, zal de overheidsinvesteringen en de consumentenbestedingen echter geruime tijd drukken, terwijl het groeitempo van de bedrijfswinsten lijkt te vertragen. Het beperkte economische herstel mag dus slechts met de grootste terughoudendheid worden geëxtrapoleerd naar de middellange termijn.